Meubelmonteren

Professionele meubelmontage

Kast montage

Heeft u geen tijd om zelf uw kast te plaatsen? Of beschikt u niet over het goede gereedschap om uw kast te monteren? Maak dan gebruik van onze montage service.

Laat uw kast monteren door een vakman

Wij plaatsen uw kasten vakkundig en snel. Of het nu gaat om schuifdeurkasten, inloopkasten, hoekkasten of kasten onder een schuin dak. Kasten monteren is ons dagelijks werk. Er is geen situatie, die wij nog niet hebben meegemaakt. Van schuine daken, aflopende vloeren en scheve muren. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het plaatsen van kasten.

Professioneel gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom beschikken wij over professioneel gereedschap én een bestelbus waarin wij belangrijke reserveonderdelen altijd op voorraad hebben.

Montagekosten

De montagekosten zijn afhankelijk van de kast die u heeft gekocht, onder andere de grootte, verlichting, extra legplanken en wel of niet schuifdeuren bepalen de hoogte van de montagekosten. Klik hier om de montagekosten te berekenen van uw kast!


Klik hier om een afspraak te maken voor kast montage, dressoir montage, bureau montage, tafel montage, hoogslaper montage.

CONTACTGEGEVENS:

Meubelmonteren
Dotterbloemlaan 5
3742 EC Baarn
06-21186867

info@meubelmonteren.nl

KvK nr.: 58717463
BTW nr.: NL001904027B44

Onze voordelen

20 jaar ervaring.
Professionele en vakkundige montage
Concurrerend prijsniveau
Maken van afspraken op korte termijn
Flexibel
Alle dagen bereikbaar
Gratis inmeten
Vooraf vastgestelde prijzen